RUNO DESIGN - JUHLA

By Jaana K - 12.59

Tämä vuosi 2017 on Suomen juhlavuosi ja se näkyy joka puolella iloksemme. Uutta luodaan ja samalla juhlitaan mennyttä sataa vuotta. Perinteet ovat arvossaan ja suomalaista työtä arvostetaan ympäri maailman. Tähän henkeen uutta on luonut myös Savonlinnalainen tekstiilisuunnittelija Mervi Pesonen jonka kanssa pääsin jälleen tekemään yhteistyötä tuotekuvauksien merkeissä.


Runo Designilta ilmestyi tänä keväänä uusi mallisto kudotusta kankaasta. Malliston tuotteet ovat saaneet inspiraationsa kansanomaisista raanuista ja kuosien väritykset kertovat rantakallioista, mäntyjen ja haapojen rungoista sekä Saimaan aalloista. Nimet Juhla, Laituri ja Kalliolla puhuvat puolestaan.


Vaikka tyynyissä on selvästi kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä niin ne sopivat täydellisesti modernimpaankin skandinaaviseen sisustukseen tuoden mukanaan ripauksen perinteitä ja muistoja. Tuotekuvauksissa pyrittiinkin tuomaan esille näitä ominaisuuksia sekä suomen luontoa josta kaikki on saanut alkunsa.


Tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä tyynyjen lisäksi myös eri mallisia laukkuja joissa on käytetty näitä kankaita. Laukuista löytyy sopivat luontoon, kaupunkiin ja juhlaan. Laukut kuvattiin Savonlinnan kauniissa luonnossa, Saimaan rannoilla.


Lisää tuotekuvia on esillä myös Runo Designin nettisivuilla josta voit myös tilata näitä tuotteita itsellesi. Hypistelemään niitä pääset Savonlinnan Satamakadun työhuone-myymälässä sekä heinäkuussa myös Kulmakauppa Vinkkelissä.


Nämä tuotekuvaukset ovat ehdottomasti yksi suosikeistani. Tuotekuvauksessa pääsen aivan eri tavalla hyödyntämään visuaalisen markkinoijan taitojani kuin muissa töissäni. Tunnelmien luominen ja tuotteiden stailaus ympäristöön on kiehtovaa ja aina erilaista sekä inspiroivaa. Yhdessä hyvän työporukan kanssa homma käy mutkitta ja lopputulos on onnistunut. Kiitos Mervi ja Pinja. Palataan taas uusien upeiden mallistojen kanssa.

Tuotekuvaukset yrityksille alk. 170€ + alv 24%. Tutustu referensseihini täältä ja ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksesi näköiset tuotekuvaukset.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia