Lapsikuvaukset, perheet, juhlakuvaukset, stailatut tuotekuvaukset ja tunnelmalliset matkailukuvat. Kaikki paketit sisältävät kuvat jpg -tiedostona ja koevedosgallerian, josta saatte valita suosikkikuvat. Asiakas saa kuviinsa rajattomat teettämisoikeudet, kaupalliseen käyttöön kuvia ei saa luovuttaa. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla mikä tarkoittaa sitä, että voin julkaista kuvia kotisivuillani tai käyttää markkinoinnissa. Kuvien luovuttamisesta kolmansille osapuolille neuvottelen aina ensin asiakkaan kanssa. Jos ette tahdo kuvianne julkaistavan, ilmoittakaa siitä ennen kuvausta. Lisäkuvia on mahdollista ostaa hinnaston mukaisesti. Matkakulut lisätään yli 35km Savonlinnasta tapahtuviin kuvauksiin.

Hinnat sisältävät alv 24% .


POTRETTIKUVAUS 95€

Sisältää noin tunnin kuvausta miljöössä, 20-40 kuvaa koevedosgalleriaan ja 7 valittua kuvatiedostoa.
Kuvaus käsittää esimerkiksi yksivuotiskuvat tai ylioppilaskuvat.

LIFESTYLE-KUVAUS 120€

Suosittu kuvauspaketti jota käytetään paljon vastasyntyneen tai yksivuotiaiden kuvauksissa. Lifestyle pakettiin kuuluu n.1,5h kuvausta, 7 valittua potrettikuvaa koevedosgalleriasta sekä kuvaajan valitsemat lisäkuvat jotka tukevat teemaa ja tuovat esille pieniä yksityiskohtia asiakkaan kotoa arjesta ja tunnelmasta.

PERHEKUVAUS 120 €

Perhekuvauspakettiin kuuluu n. 1,5h kuvausta ja 15 valittua kuvaa koevedosgalleriasta. Perhekuvaus on luonteeltaan hieman rennompi kuin esimerkiksi potrettikuvaus. Perhe voi touhuilla vapaasti esimerkiksi rannalla, marjaretkellä tai piknikillä ja kuvaaja tallentaa tunnelmakuvia.


TAPAHTUMAKUVAUS 120€/h

Tapahtumakuvaukseen luetaan esimerkiksi rippijuhlat, ristiäiset, keikkakuvaukset ja syntymäpäivät. Veloitus tapahtuu tuntiveloituksena ja paketti sisältää kaikki kuvaajan mielestä tapahtuman aikana onnistuneet otokset n.20 kuvaa/h. Kuvien määrä vaihtelee tapahtuman luonteen mukaan. Kuvaukseen sisältyy esimerkiksi rippijuhlissa myös potrettikuvat (7kpl jotka saavat tarkemman kuvakäsittelyn). Jos paketti ei tunnu täysin sopivan tarkoitukseenne, kysy tarjousta!

HÄÄKUVAUS 120€/h + HÄÄKUVAT MILJÖÖSSÄ 190€

Hääkuvaukset koostuvat peruspaketista joka määräytyy sen mukaan kuinka kauan tarvitsette kuvaajaa sekä erikseen veloitettavista hääkuvista jotka sisältää 2h kuvausta miljöössä ja n.80 kuvaa koevedosgalleriassa joista voitte valita toimitettavat 15 kuvaa. Pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri. Voit myös valita vain juhlan kuvauksen tai pelkät hääpotretit.

HÄÄKUVAUS FULL DAY 1200€

Koko päivän kuvaus aamun valmistautumisesta illan juhlintaan . Kuvausaika max. 12h.

TUOTE/YRITYSKUVAUS

Stailattuja tuotekuvauksia esimerkiksi tekstiileistä, huonekaluista tai ruoasta?
Tunnelmallisia kuvia matkailuyrityksestänne markkinointiin?
Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän yritykselle sopivat kuvaukset! Yhteistyökumppaniltani saatte lisäksi laadukkaat tulostukset ja painotuotteet mainontaan. Katso täältä referenssit


LISÄKUVAT

10€/kpl

  • Share: